fbpx

Veščine prezentiranja - spletni tečaj

Orodja za samozavestno in prepričljivo prezentiranje in javno nastopanje 

Načrtovanje vsebine

Spoznajte orodje, ki rešuje tri največje probleme prezentiranja in javnega nastopanja. Naučite se kako načrtovati in izvesti prezentacijo na katerokoli temo samozavestno in prepričljivo.

Stil prezentiranja

Spoznajte orodje, ki vam pomaga razviti osebni stil prezentiranja. Naučite se čustveno izražati, ustvariti interes pri publiki in prepričljivo prezentirati.

Dober stik s publiko

Orodje, ki vam pomaga vzpostaviti čustveni odnos s publiko. Naučite se kako ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko.

Vpišite se na čakalni seznam in pridobite promocijski popust, ko bo program odprt.

Premagajte strah pred javnim nastopanjem in prezentiranjem

VSEBINA

Ne vemo kaj povedati. Imamo premalo ali preveč vsebine. Kaj je pomembno in kaj ni? Kako načrtovati prezentacijo ali javni nastop? Kako si zapomiti vsebino in zaporedje? Kako odgovarjati na morebitna vprašanja? Kaj, če nisem strokovnjak na nekem področju? Vse to vpliva na samozavest govorca.

GOVOREC

Ukvarjamo se sami s seboj. Sprašujemo se o svojem počutju in izgledu. Stiska nas v trebuhu ali prsih. Imamo suho grlo. Glas se nam trese. Zaradi treme ne moremo spati. Kaj, če publika opazi mojo negotovost? 

PUBLIKA

Kaj, če oni vedo več kot jaz? Kaj, če me bo kdo provociral? Kaj, če me ne bodo poslušali in spoštovali? Kaj, če me bodo ignorirali? In tako naprej... začaran krog razmišljanja in čustvovanja, ki nam preprečuje načrtovati in izvesti samozavesten in prepričljiv javni nastop ali prezentacijo.

Preverjena ordja za razvoj prezentacijskih veščin

1. Stili učenja

 Vsebine programa temeljijo na modelu izkušenjskega učenja, ki ponuja vpogled v procese zaznavanja, obdelave in odzivanja na sprejete informacije. Prav tako ponuja praktične napotke za nagovarjanje različnih učnih stilov.

Kaj pridobite?

 Razumeli boste različne stile učenja in kako vsak stil obdeluje informacije. Dobili boste orodje za načrtovanje in izvedbo prepričljivih prezentacij. Ko imate jasen cilj in načrt ter strukturirano vsebino, odpadejo negotovost, trema in strah pred publiko.

2. Čustvena inteligenca

 Raziskave dokazujejo, da imajo posamezniki, ki ustrezno izražajo čustva, večji socialni vpliv na druge ljudi. Hitro pritegnejo pozornost in so bolj prepričljivi. Z lahkoto upravljajo čustva sogovornikov, posameznikov ali skupin.

Kaj pridobite?

 Začeli boste razvijati svoj slog prezentiranja, ki temelji na komunikacijskih vlogah. Ne boste se več obremenjevali sami s seboj, ampak boste osredotočeni na neverbalno odzivanje publike,  na vašo verbalno in neverbalno komunikacijo. Začeli boste uživati v prezentiranju.

3. Zgodbe in nevrologija

 Narativna transportacija je samo eden od strokovnih pojmov, ki razlaga procese, ki se dogaja med pripovedovanjem in poslušanjem zgodb. Hipnotično vplivanje je možno razumeti in se ga tudi naučiti. 

Kaj pridobite?

 Spoznali boste osnovne elemente zgodb in razumeli, kako ustvariti čustveni odnos s publiko, kaj pomeni identifikacija za proces vplivanja. Znali boste ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko. Vaše sporočilo bo inspiracija za publiko. 

Predavatelj

Prezentiranje in javno nastopanje je sestavni del vseh mojih vlog. Zgoraj naštete strahove sem spoznal na svoji koži že pri devetnajstih letih, ko sem prvič postal "pravi učitelj" pred skupino dijakov. Veščine prezentiranja in javnega nastopanja sem razvijal v različnih vlogah, od učitelja - inštruktorja borilnih veščin, mednarodnega policijskega trenerja, predavatelja na Policijski akademiji, predavatelja na mednarodnem magistrskem študiju do certificiranega NLP trenerja. Izpopolnjevanje je vključevalo pridobitev pedagoško andragoškega izpita za predavatelje na višjih šolah, 1. in 2. letnik Šole retorike Zupančič, proučevanje komuniciranja karizmatičnih vodij ter izobraževanje za NLP trenerja. Danes uživam v javnem nastopanju in z veseljem delim svoje znanje z drugimi. Program, ki ga ponujam, temelji na mojih dolgoletnih izkušnjah poučevanja in javnega nastopanja pred različnimi ciljnimi skupinami. 

- dr. džemal durić

Zakaj se vpisati na čakalni seznam

1.

Brez obveznosti nakupa programa 

Vpis na seznam ne pomeni obveznega nakupa, ko bo program razpisan. Ko se vpišete na čakalni seznam, pridobite pravico do brezplačnega mini spletnega tečaja in pravico do ekskluzivne promocijske cene, ko bo program razpisan.

2.

Brezplačni mini spletni tečaj

V času priprave programa boste prejeli e-publikacijo in dostop do serije 5 video lekcij na temo "Strah pred javnim nastopanjem: trije problemi in tri rešitve"

3.

Promocijski popust za nakup programa

Ko bo program razpisan, boste v promocijskem obdobju za nakup celotnega programa (3 moduli) imeli pravico do posebnega promocijskega popusta. 

4.

Obveščanje o promocijskih izvedbah

Vsi, ki bodo na čakalnem seznamu, bodo prvi obveščeni o različnih promocijskih izvedbah programa v živo in v obliki skupinskega ali individualnega coachinga.

Ne odlašajte. Če se bojite javno prezentirati in nastopati, se vam zapirajo vrata priložnosti za vaš osebni in poslovni razvoj. Naredite korak naprej. Spoznajte orodja za samozavestno in prepričljivo prezentiranje in javno nastopanje. Pripravite jasen načrt. Pritegnite pozornost. Navdušite s svojo zgodbo.

Načrtovanje vsebine

Razumeli boste različne stile učenja in kako vsak stil obdeluje informacije. Dobili boste orodje za načrtovanje in izvedbo prepričljivih prezentacij. Ko imate jasen cilj in načrt ter strukturirano vsebino, odpadejo negotovost, trema in strah pred publiko.

Stil prezentiranja

Začeli boste razvijati svoj slog prezentiranja, ki temelji na komunikacijskih vlogah. Ne boste se več obremenjevali sami s seboj, apmak boste osredotočeni na neverbalno odzivanje publike,  na vašo verbalno in neverbalno komunikacijo. Začeli boste uživati v prezentiranju.

Dober stik s publiko

Spoznali boste osnovne elemente zgodb in razumeli, kako ustvariti čustveni odnos s publiko, kaj pomeni identifikacija za proces vplivanja. Znali boste ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko. Vaše sporočilo bo inspiracija za publiko.

>