fbpx

Veščine prezentiranja

SPLETNI TEČAJ

Spoznajte praktična orodja za premagovanje strahu pred javnim nastopanjem. Kako načrtovati vsebino? Kako razviti osebni slog? Kako navdušiti publiko?

Načrtovanje vsebine

Stili učenja

Spoznajte orodje, ki rešuje tri največje probleme prezentiranja in javnega nastopanja. Naučite se kako načrtovati in samozavestno ter prepričljivo izvesti prezentacijo na katerokoli temo.

Slog prezentiranja

Komunikacijske vloge

Spoznajte orodje, ki vam pomaga razviti osebni stil prezentiranja. Naučite se čustveno izražati, ustvariti interes pri publiki in prepričljivo prezentirati.

Stik s publiko 

Zgodbe

Orodje, ki vam pomaga vzpostaviti čustveni odnos s publiko. Naučite se kako ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko.

Redna cena 97.00 EUR

S promocijskim kuponom samo 37.00 EUR

Strah pred javnim nastopanjem predstavlja največjo oviro v osebnem in strokovnem razvoju

Nihče od nas ni rojen govorec. Nihče se ni rodil s sposobnostjo karizmatičnega nastopanja pred drugimi. Zagotovo ste se že kot (učenec, študent, starš, strokovnjak, vodja itd.) srečali s situacijo, ko ste morali vstati, stopiti naprej in spregovoriti pred publiko. Vsi se srečamo z največjimi strahovi javnega nastopanja, ki se nanašajo na vsebino, govorca in publiko.

Če se ne soočimo s temi strahovi in se ne naučimo samozavestno in prepričljivo javno nastopati, si zapiramo številne priložnosti za osebni in strokovni razvoj. Ali se prepoznate v naslednjih opisih?

Vsebina

Ne vemo kaj povedati. Imamo premalo ali preveč vsebine. Kaj je pomembno in kaj ni? Kako načrtovati prezentacijo ali javni nastop? Kako si zapomniti vsebino in zaporedje? Kako odgovarjati na morebitna vprašanja? Kaj, če nisem strokovnjak na nekem področju? Vse to vpliva na samozavest govorca.

Govorec

Ukvarjamo se sami s seboj. Sprašujemo se o svojem počutju in izgledu. Stiska nas v trebuhu ali prsih. Imamo suho grlo. Glas se nam trese. Zaradi treme ne moremo spati. Kaj, če publika opazi mojo negotovost? 

Publika

Kaj, če oni vedo več kot jaz? Kaj, če me bo kdo provociral? Kaj, če me ne bodo poslušali in spoštovali? Kaj, če me bodo ignorirali? In tako naprej... začaran krog razmišljanja in čustvovanja, ki nam preprečuje načrtovati in izvesti samozavesten in prepričljiv javni nastop ali prezentacijo.

Vem kako je, ko bi najraje zbežali in se skrili... ampak slej ko prej...sledi javni nastop

Moja zgodba

Prezentiranje in javno nastopanje je sestavni del vseh mojih vlog. Zgoraj naštete strahove sem spoznal na svoji koži že pri devetnajstih letih, ko sem prvič postal "pravi učitelj" pred skupino dijakov. Veščine prezentiranja in javnega nastopanja sem razvijal v različnih vlogah, od učitelja - inštruktorja borilnih veščin, mednarodnega policijskega trenerja, predavatelja na Policijski akademiji, predavatelja na mednarodnem magistrskem študiju, do certificiranega NLP trenerja.

Izpopolnjevanje je vključevalo pridobitev pedagoško andragoškega izpita za predavatelje na višjih šolah, 1. in 2. letnik Šole retorike Zupančič, proučevanje komuniciranja karizmatičnih vodij ter izobraževanje za NLP trenerja.

Danes uživam v javnem nastopanju in z veseljem delim svoje znanje z drugimi. Program, ki ga ponujam, temelji na mojih dolgoletnih izkušnjah poučevanja in javnega nastopanja pred različnimi ciljnimi skupinami. Program temelji na treh zelo učinkovitih orodjih za razvijanje veščin prezentiranja in javnega nastopanja.

dr. Džemal Durić

Samozavestno in prepričljivo prezentiranje in javno nastopanje

Ključ do uspeha?


Vsi, ki so uspešni in uživajo v javnem nastopanju, so se sočili z glavnimi strahovi tako, da so razvijali svoje znanje in veščine ter pridobivali izkušnje. Načrtno so razvijali strategije za premagovanje največjih strahov javnega nastopanja.

Načrtovanje vsebine

Uspešni govorci imajo sistematičen pristop načrtovanja svojih prezentacij in javnih nastopov. Večji del uspeha se skriva v dobri pripravi.

Slog prezentiranja

Na stil ali slog prezentiranja se lažje osredotočimo, ko se ne ukvarjamo z vsebino. Svoj avtentični stil lažje izražamo, ko smo sproščeni.

Dober stik s publiko

Z lahkoto osredotočimo na interakcijo s publiko, ko nismo obremenjeni z vsebino in ko se sproščeno izražamo.

Razvijanje veščin prezentiranja in javnega nastopanja

Različne oblike programov ponujajo različne metode razvijanja socialnih veščin.

spletni tečaj

Najbolj varna oblika, ker se vam ni treba javno izpostaviti. V okviru spletnega tečaja so predstavljene metode, ki jih lahko sami uporabljate za vadbo (nastop pred ogledalom, snemanje video posnetkov, ki jih nikomur ne pokažete...).

delavnica v "živo"

V majhni skupini in v varnem okolju se naučite uporabljati orodja in tako še hitreje odpravite strah pred javnim nastopanjem.

NLP COACHING 1:1

V kolikor se ne želite izpostavljati in poleg naštetih strahov obstajajo še druge ovire, ki vam preprečujejo javno nastopanje, vam lahko izkušen coach pomaga odpraviti ovire in vas nauči veščin javnega nastopanja.

Veščine prezentiranja

SPLETNI TEČAJ

Spletni tečaj ponuja tri praktična orodja za enostavno in hitro premagovanje treh kategorij strahov pred javnim nastopanjem. Za vsako orodje ponuja 1) razumevanje orodja, 2) napotke za načrtovanje in 3) predloge za praktično vadbo.

Praktična orodja

Načrtovanje vsebine

Stili učenja

Spoznajte orodje, ki rešuje tri največje probleme prezentiranja in javnega nastopanja. Naučite se kako načrtovati in samozavestno ter prepričljivo izvesti prezentacijo na katerokoli temo.

Slog prezentiranja

Komunikacijske vloge

Spoznajte orodje, ki vam pomaga razviti osebni stil prezentiranja. Naučite se čustveno izražati, ustvariti interes pri publiki in prepričljivo prezentirati.

Stik s publiko 

Zgodbe

Orodje, ki vam pomaga vzpostaviti čustveni odnos s publiko. Naučite se kako ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko.

Moduli spletnega tečaja

Vsak modul je sestavljen iz vsebin - učnih enot, ki vsebujejo video lekcije in gradivo v PDF formatu.

Modul 1: VSEBINA

Vsebine programa temeljijo na modelu izkušenjskega učenja, ki ponuja vpogled v procese zaznavanja, obdelave in odzivanja na sprejete informacije. Prav tako ponuja praktične napotke za nagovarjanje različnih učnih stilov.

Razumeli boste različne stile učenja in kako vsak stil obdeluje informacije. Dobili boste orodje za načrtovanje in izvedbo prepričljivih prezentacij. Ko imate jasen cilj in načrt ter strukturirano vsebino, odpadejo negotovost, trema in strah pred publiko.

Modul 2: GOVOREC

Raziskave dokazujejo, da imajo posamezniki, ki ustrezno izražajo čustva, večji socialni vpliv na druge ljudi. Hitro pritegnejo pozornost in so bolj prepričljivi. Z lahkoto upravljajo čustva sogovornikov, posameznikov ali skupin.

Začeli boste razvijati svoj slog prezentiranja, ki temelji na komunikacijskih vlogah. Ne boste se več obremenjevali sami s seboj, ampak boste osredotočeni na neverbalno odzivanje publike,  na vašo verbalno in neverbalno komunikacijo. Začeli boste uživati v prezentiranju.

Modul 3: PUBLIKA

Narativna transportacija je samo eden od strokovnih pojmov, ki razlaga procese, ki se dogaja med pripovedovanjem in poslušanjem zgodb. Hipnotično vplivanje je možno razumeti in se ga tudi naučiti. 

Spoznali boste osnovne elemente zgodb in razumeli, kako ustvariti čustveni odnos s publiko, kaj pomeni identifikacija za proces vplivanja. Znali boste ustvariti povezanost, avtoriteto in čustveno vplivati na publiko. Vaše sporočilo bo inspiracija za publiko.

9 korakov do samozavestnega in prepričljivega prezentiranja

Vsebine

1 KAJ POVEDATI

Orodje, ki naslavlja učne stile in rešuje tri največje probleme javnega nastopanja.

2 Kako pripraviti vsebino

Načrt, ki daje samozavest govorcu in vsebine za raznoliko publiko.

3 dobra prezentacija

Samozavestna prezentacija brez napetosti, stresa in treme.

4 SLOG PREZENTIRANJA

Komunikacijske vloge, ki nam omogočajo razviti osebni slog.

5 kako pripraviti slog

Osebna energija, ki pritegne pozornost publike.

6 prepričljiva prezentacija

Strast, ki čustveno prevzame publiko.

7 kako pridobiti zaupanje

Struktura zgodb, ki imajo hipnotični vpliv na publiko.

8 kako pripraviti zgodbo

Zgodbe, ki podkrepijo vaše sporočilo in navdušijo publiko.

9 Navdušujoča prezentacija

Ko vas publika doživi kot avtoriteto in vam želi slediti.

Gradivo

Spletni tečaj vsebuje tudi gradivo v PDF formatu, ki ga lahko natisnete (64 strani)

Obrazci

Povezave

QR kode

V gradivu so tudi spletne povezave (če uporabljate PDF v elektronski obliki) in QR kode (če uporabljate natisnjen PDG dokument) do video posnetkov v spletni učilnici.

Promocijski kupon: PROMO37

Promocijski kupon velja samo za prvih 25 kupcev! 

POHITITE! 

Mnenje udeleženca promocijskega spletnega seminarja

Borut Puljič

NLP MASTER COACH

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni neomejen dostop?

Neomejen dostop pomeni trajni dostop do vsebin v spletni učilnici. Dostop se lahko prekine v primeru, da podjetnik preneha z izvajanjem poslovne dejavnosti. V takšnem primeru se lahko zagotovi dostop do mesta, kjer so vsebine shranjene in omogoči neposreden prenos vsebin.

ali je nujen spletni nakup programa?

Poslovni model je namenjen spletnemu nakupovanju spletnih vsebin. Možni so tudi drugi načini nakupa (na podlagi izstavljenega računa, količinski popusti za podjeta itd.). Pošljite povpraševanje ali predlog na moj elektronski naslov.

zakaj je potrebna registracija in vpis?

Registracija in vpis sta potrebna zaradi tehničnih zahtev spletne strani in spletne učilnice. Vsi posredovani podatki so varovani skladno z zakonodajnimi zahtevami (GDPR), politiko poslovanja in politiko varovanja podatkov.

ALI POTREBUJEM PREDZNANJE NLP?

Predznanje NLP ni potrebno. Vsebine in orodja so razumljivo predstavljene. Potrebujete odločno voljo, da izvajate vse predstvljene in predlagane vaje.

Povzetek ponudbe

Z nakupom pridobite:

SPLETNI TEČAJ - neomejen dostop do 14 videoposnetkov

Video posnetki so kratki in ciljno naravnani. Vsebujejo tudi "video kazalo" preko katerega lahko hitro pregledate in izberete vsebine, ki vas zanimajo.

GRADIVO - PDF DOKUMENT (64 STRANI)

Gradivo je pegledno, vsebuje kazalo, vsebine, hitre povezave do modulov: povezave in QR kode za hitrejši dostop do video vsebin.

kupon - dodatni promocijski popust

Program lahko kupite že za 37.00 eur, če ste med prvih 25 kupcev.

DOstop do VSEH BREZPLAČNIH PROGAMOV IN VSEBIN

Z nakupom spletnega programa in registracijo na spletni strani avtomatično pridobite dostop do vseh brezplačnih programov - že pripravljenih in tistih, ki bodo še pripravljeni.

E-OBVEŠČANJE O POPUSTIH IN PROMOCIJAH

Novi spletni tečaji bodo vedno najprej ponujeni kupcem, ki so že registrirani. Tudi enkratne promocije bodo najprej ponujene že obstoječim kupcem. Redne e-novičke bodo enkrat ali dvakrat mesečno. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja e-novičk.

Promocijski kupon: PROMO37

Promocijski kupon velja samo za prvih 25 kupcev! 

POHITITE! 

Kupite spletni tečaj po promocijski ceni

>