fbpx
(prepis zvočne datoteke posnetka)

Pet temeljnih sporočil vsake coaching spletne strani

Dobrodošli! Jaz sem Džemal, NLP trener in NLP coach. Sodelujem pri izvajanju programov NLP inštituta. Sam izvajam določene programe kot specialist za razvoj vodenja. Področje, ki mi je blizu, je tudi digitalni marketing, zato, ker se ukvarjam s prodajo spletnih tečajev. Vsebine v tem prispevku so predstavljene v štirih sklopih.

1. Namen spletne strani

Ali je spletna stran nuja ali samo nek modni dodatek v našem poslovanju?

2. Kaj sprašujejo obiskovalci

Obstajajo raziskave, ki so preučevale kako se ljudje obnašamo, ko nakupujemo ali pa samo brskamo po spletnih straneh.

3. Pet glavnih strani

Pet glavnih strani kot temelj ali minimum, ki je potreben za to, da nas ljudje najdejo na spletu.

4. Tehnični izzivi spletne strani

To je pa dilema, ali sami postaviti ali najeti strokovnjake, ki se s tem profesionalno ukvarjajo. Jaz bom na koncu predstavil, kako sem se jaz tega lotil od začetka do konca - postaviti spletno stran za dejavnosti, ki jih jaz izvajam.

Spletni tečaj + PDF gradivo

Celoten program (vsi posnetki in pdf gradivo) je brezplačno dostopen na spodnji povezavi in v spletni učilnici (za registrirane naročnike).

Video posneteki in pdf gradivo (klikni sliko)

Spletna učilnica (klikni sliko)

Spletna stran za coaching lahko deluje kot "imenik" ali pa kot "magnet" za nove kliente. Predstavljeno je pet glavnih strani oziroma sporočil.

Spletna učilnica - premium program (klikni sliko)

Če želimo sami postaviti spletno stran za svojo poslovno dejavnost, lahko ta projekt postane nočna mora. Kaj vse naj vključuje spletna stran? Katera tehnična orodja potrebujem? Koliko to vse skupaj stane? Marsikdo pa tudi odlaša z objavo spletne strani zaradi strahu "Kaj bodo rekli?" Spletni tečaj vsebuje številne odgovore na zgornja vprašanja. Najprej je predstavljen širši kontekst online poslovanja in vloge spletne strani v procesih marketinga in prodaje. V drugem modulu je predstavljena celovita struktura in vsebinski elementi, ki jih mora vebovati spletna stran za podpiranje poslovne dejavnosti. V tretjem modulu predstavim vsa orodja, ki sem jih sam uporabil za načrtovanje in postavitev spletne strani. V četrtem modula predstavim praktično upoabo vsega zgoraj navedenega na primeru moje spletne strani za prodajo spletnih tečajev in promocijo drugih storitev, ki jih ponujam. Na podlagi vsebin spletnega tečaja boste lahko sami načrtovali in postavili spletno stran. Tudi če jo ne boste sami postavljali, boste naročniku jasno skomunicirali vaše zahteve.

Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>

- 70% v predprodaji !  

KODA: PRED30

spletni tečaj

BESEDE, KI PREPRIČAJO