fbpx

SPLETNI TEČAJ

Načrtovanje spletne strani

Kako lahko sami zgradite platformo za vaš (spletni) poslovni model z ABC metodo.

Vsebine

MODUL 1

vloga spletne strani v poslu

Zakaj potrebujemo spletno stran (04:48). Kako zgraditi poslovni model (08:19). Vsebinski marketing (03:28).

Predstavljena je širša slika spletnega poslovanja in vloga spletne strani kot temeljne platforme za vse procese v okviru poslovnega modela. Digitalni in vsebinski marketing sta nujna za uspešno spletno poslovanje.

MODUL 2

Načrtovanje strukture in vsebine

Poslovni model in spletna stran (01:18). Strukturni in vsebinski elementi (07:10). Osnovna postavitev spletne strani (04:38).

Poslovni procesi, ki so zajeti v metodi ABC narekujejo strukturne in vsebinske elemente spletne strani. Struktura in vsebina mora podpirati glavne procese marketinga in prodaje. Predstavljena je osnovna postavitev spletne strani, ki podpira celovit poslovni model.

MODUL 3

Orodja za izdelavo spletne strani

Pregled orodij za postavitev spletne strani (09:29). WordPress + tema (09:14). Email marketing (04:25). Izvajanje plačil (02:37). Video gostovanje (03:41). Spletna učilnica (08:02).

Za osnovno postavitev in delovanje spletne strani zadostujejo WordPress + tema + funkcionalni vtičniki. Za celovit sistem pa so potrebna tudi druga orodja, ki povezujejo in nadgrajujejo funkcije spletne strani. Predstavljen je izbor orodij, ki jih uporabljam v mojem poslovnem modelu.

MODUL 4

Študija primera: spletni tečaji

Domoča stran in področja storitev (04:21). Ustvarjanje potencialov (02:08). Negovanje potencialov (01:21). Avtomatizirana ponudba (02:36). Motivacijsko sporočilo (01:48).

Na podlagi priporočil ABC metode in s predstavljenimi orodji sem zgradil celovit poslovni model za prodajo spletnih tečajev. Spletna stran predstavlja temeljno platformo za vse aktivnosti marketinga in prodaje. Predstavljeno je, kako vsi navedeni procesi potekajo v praksi.

Spletni tečaj pomaga samostojnim podjetnikom, da lahko sami načrtujejo in postavijo spletno stran za svojo poslovno dejavnost. Če jo ne boste postavljali sami, boste znali ponudniku tovrstnih storitev jasno razložiti, kaj od njih pričakujete. Postavite svojo spletno stran, razvijajate svoj posel... navdušite s svojo zgodbo. 

dr. Džemal Durić // Coach

Pomembno

01.

Popust se obračuna, ko vnesete kodo kupona v zadnji vrstici nakupovalne karte. 

02.

Z nakupom se avtomatično ustvari uporabniški račun, ki vam omogoča dostop do brezplačnih vsebin (glej spodaj).

>