fbpx

KLIKNI ZA PREDVAJANJE

NLP in osebna učinkovitost - transkripcija posnetka

BORUT:

Dober dan in dobrodošli danes z nama z dr. Džemalom Durićem in Borutom Puljićem. Danes se bova pogovarjala o NLP orodjih. Prva tema, ki jo bo danes Džemal predstavil, je osebna učinkovitost.

Pri osebni učinkovitosti ljudje velikokrat zatajimo. Nismo učinkoviti, ko imamo težave z organizacijo časa in tako imamo tudi težave pri doseganju in uresničevanju svojih ciljev.

Kako nam lahko NLP orodja pomagajo, da postanemo bolj učinkoviti in da postanemo boljši?

DŽEMAL:

NLP ponuja orodja, s katerimi lahko naslovimo vse probleme, ki si jih naštel. NLP pomaga posamezniku tako, da najprej razume kako sam funkcionira oziroma deluje: kako lahko upravlja svoja čustvena stanja oziroma notranja stanja.

V NLP razlagamo, da je vse, kar počnemo, odvisno od tega kako se počutimo. Počutje je odvisno od načina, kako razmišljamo in kako se pogovarjamo sami s seboj. Ko vse to spoznamo, potem tudi razumemo, kaj je tisto v našem razmišljanju, čustvovanju in vedenju na kar lahko vplivamo.

Ko začnemo dosegati spremembe na tej notranji ravni, potem tudi navzven uresničujemo in dosegamo cilje, ki ji želimo.

Osebna učinkovitost je prvo področje, kjer nam NLP ponuja različna orodja, znanja, veščine in tehnike. Torej področje, kjer lahko vsakdo sam spozna nekaj, kar lahko tudi sam uporabi, da izboljša svojo učinkovitost.

Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>

- 70% v predprodaji !  

KODA: PRED30

spletni tečaj

BESEDE, KI PREPRIČAJO