fbpx
(prepis zvočne datoteke posnetka)

Nevrologične ravni (Robert Dilts)

Četrta tema nevro logične ravni. Kaj spreminjamo z NLP orodji? Prej sem že rekel, da spreminjamo svoj zemljevid sveta, ampak zdaj bomo to malo bolj razčlenili tako, da bom predstavil koncept iz NLP, nevrologične ravni. Potem bom podal tudi ideje, kako z NLP orodji lahko vplivamo, spreminjamo svojo preteklost, sedanjost in prihodnost.

1. Kaj spreminjamo z NLP orodji

Kako nam lahko NLP spremeni življenje? NLP ne spreminja sveta. Velikokrat v literaturi najdem zapisano »NLP can change your life«. NLP vam ne spremeni vašega življenja in vašega sveta. Mi sami spreminjamo svoje življenje in svoj svet z načinom, kako uporabljamo NLP orodja.

NLP nam pomaga spremeniti način, kako opazujemo in zaznavamo svet okrog nas. NLP nam omogoča, da zgradimo drugačen ali bolj uporaben zemljevid sveta oziroma model sveta, ki nam pomaga biti bolj učinkoviti in uspešni.

Koncept nevro logične ravni, ki ga je razvil Robert Dilts, govori o osebnosti in spremembah na različnih ravneh.

Če pogledamo na posameznika preko vseh teh ravni, bi lahko - če začnemo od spodaj - rekli, da so zraven zajete naslednje ravni: okolje…

Spletni tečaj + PDF gradivo

Celoten program (vsi posnetki in pdf gradivo) je brezplačno dostopen na spodnji povezavi in v spletni učilnici (za registrirane naročnike).

Video posneteki in pdf gradivo (klikni sliko)

Spletna učilnica (klikni sliko)

V tem mini spletnem tečaju je kratek uvod v NLP - nevro-lingivstično programiranje. Predstavljene so osnovne opredelitve NLP, principi uspešnosti, NLP komunikacijski model ter nevrologične ravni. Namenjen je vsem, ki se odločajo za NLP izobraževanje.

Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>