fbpx

KLIKNI ZA PREDVAJANJE

NLP diploma: program usposabljanja - transkripcija posnetka

BORUT:

Eden izmed tečajev je NLP diploma. NLP diplomo bomo začeli izvajati v Pi-Centru zdravja v januarju 2023. To je intenziven štiri dnevni tečaj, kjer spoznate orodja na vseh štiri predstavljenih področjih (osebna učinkovitost, komunikacija, timsko in skupinsko delo, vodenje) in ki vam bodo pomagala na različnih drugih področjih življenja.

Kakšne imate izkušnje z izvajanjem programa NLP diploma? Kakšne rezultate dosegajo udeleženci, ki so opravili celoten program in kakšne so njihove povratne informacije?

DŽEMAL:

Vsak človek je svoja zgodba. Lahko povem o nekih vzorcih, ki jih zaznavam. Vsakdo, ki se udeleži NLP-ja, spremeni pogled na to, kaj je možno, kaj ni možno, kako delujemo, kako poteka človeška motivacija itd.

Tisto, kar večina udeležencev poroča, je izboljšanje komunikacije. Ko izboljšamo komunikacijo s samim sabo in z drugimi ljudmi, smo potem dejansko zelo uspešni na vseh teh področjih.

Doseganje osebnih ciljev. Ljudje se obrnejo v prihodnost, si postavijo vizije, poslanstva, jasne cilje.

Nekaj kar nisva še omenila so vrednote. Na teh tečajih ljudje ozavestijo svoje vrednote, kaj jim je pomembno in kaj ni pomembno. Razumejo, kako nas vrednote in prepričanja določajo in usmerjajo naše vedenje. In s tem tudi razumejo, kako si mi osebne in poslovne cilje postavljamo v okviru ali pa okrog vrednot.

Rezultat tega usposabljanja so premiki na vseh štirih področjih, ki sem jih danes predstavil.

BORUT:

Najlepša hvala za kratko predstavitev.

Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>