fbpx
(prepis zvočne datoteke posnetka)

NLP coaching preko spleta

Dobrodošli! Jaz sem Džemal, NLP trener in NLP coach, ukvarjam se s treningi in coachingom., sodelujem z NLP inštitutom.

Do korona krize smo vse stvari počeli v živo, torej v učilnicah. Ko se je začela korona, smo začeli tudi online in  takrat sem jaz začel razmišljati o tem, da bi se ukvarjal s spletnimi tečaji, da bi začel snemati spletne tečaje in jih potem tudi ponujati online. Drugo področje, s katerim se pogovarjam, je razvoj vodenja. Tretje področje pa je nastalo skoraj ljubiteljsko. Da bi pripravljal spletne tečaje, jih promoviral in prodajal, sem se moral naučiti tudi digitalni marketing.

Tako da  sem to znanje, ki sem ga osvojil v zadnjih dveh, treh letih, ko sem se slo intenzivno izobraževal, tudi spravil v prakso.

1. Zakaj online in digitalno

Zakaj je veliko poslovanja v digitalni obliki in zakaj veliko poslovanja prehaja na splet oziroma kombiniramo spletne in fizične oblike.

2. Napaka, ki jo počnemo online

Ne bom govoril samo o eni napaki, ki jo počnemo, ampak kar veliko napak delamo. Vsaj jaz sem jih delal. Tudi drugi, ki so zdaj že uspešni, govorijo, da so delali iste napake in zgleda, da so določene napake res takšne, da jih moramo sami izkusiti, preden drugim verjamemo, kaj se dela, kako se dela in tako naprej.

3. Online coaching business - proces

Osrednji del – online coaching business - torej sam proces. Jaz bom poudaril, da kljub temu, da lahko govorimo o izvajanju coachinga v živo, torej ena na ena ali pa skupinski coaching, isto stvar lahko počnemo v spletni obliki, torej online ali pa v kombinirani obliki.

4. Trije koraki za pridobivanje klientov

Tudi tu bom predstavil neke splošne principe, ki veljajo, jaz bi rekel skoraj za vsako poslovno dejavnost in izpostavil online coaching.

5. Kako zgraditi poslovni model

V zadnjem delu bi predstavil kako sem se jaz lotil graditi poslovni model. Res je, da sem se jaz osredotočil na spletne tečaje. Kljub temu sem bil tudi, ne bom rekel prisiljen izvajati online coachinge. Tako, da bom predstavil, kaj so zdaj tiste, ne vem kako bi rekel. Ko se kot nekdo, ki ne pozna marketinga in prodaje, spustiti na to področje. Kaj so zdaj tiste stvari, ki se jih moramo naučiti zato, da bi postavili poslovni model in da bi lahko potem lahko uspešno izvajali coachinge v živo ali v online obliki?

Spletni tečaj + PDF gradivo

Celoten program (vsi posnetki in pdf gradivo) je brezplačno dostopen na spodnji povezavi in v spletni učilnici (za registrirane naročnike).

Video posneteki in pdf gradivo (klikni sliko)

Spletna učilnica (klikni sliko)

Predstavljeni so trije koraki za pridobivanje klientov - ABC metoda.

Spletna učilnica - premium program (klikni sliko)

Kako začeti in preživeti v digitalnem svetu? Kako prodajati svoje znanje na spletu?
Predstvljeni so: 1) osnovi koncepti in procesi digitalnega in vsebinskega marketinga, 2) ABC metoda za razvoj poslovnega modela, 3) predlogi kako in kje začeti - osnovni gradniki in orodja ter 4) osnovna znanja in veščine, ki jih potrebuje vsak podjetnik začetnik.

Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>