fbpx

Priprava in prodaja spletnih tečajev - izzivi v digitalnem svetu

V prvem video posnetku (zgoraj) so predstavljeni izzivi, s katerimi se srečujemo samostojni podjetniki, ko sami gradimo online poslovni model. Osnovni recept je, da moramo imeti (samo): dobro ponudbo (produkt ali storitev), marketinško-prodajni lijak in spletni promet do naše spletne strani in/ali pristajalnih strani. Izzive lahko razdelimo v tri kategorije.

1. Razvoj produkta

Kako načrtovati, pripraviti, promovirati in prodajati spletne tečaje in/ali digitalne produkte? Kako oblikovati ponudbo?

2. Tehnično znanje

Ali potrebujem spletno stran? Katera orodja in sisteme potrebujem za celovit poslovni model? Ali res potrebujemo email marketing? Kje bommo imeli shranjene video posnetke? In še tisoč drugih vprašanj.

3. Marketing in prodaja

Kaj je vsebinski in kaj je digitalni marketing? Kakšne vsebine potrebujem in kje naj jih objavljam? Katera znanja potrebujem?

Elementi celovitega poslovnega modela - prodaja spletnih tečajev

V drugem video posnetku (spodaj) predstavim, kako sem se sam lotil postavljanja poslovnega modela za prodajo spletnih tečajev. Povzete so vsebine iz spletnega tečaja Digitalni marketing za podjetnike začetnike.

 1. 1
  Minimalni branding
 2. 2
  Spletno pozicioniranje
 3. 3
  Spletna stran
 4. 4
  Email marketing
 5. 5
  Nakupovalna karta
 6. 6
  Procesiranje plačil
 7. 7
  Spletna učilnica
 8. 8
  Analitika


Delite to objavo na socialnih omrežjih.

O AVTORJU

Področja o katerih pišem (kliknite na ikono):

NLP

COACHING

RAZVOJ VODENJA

RAZISKOVANJE

ORGANIZACIJSKI RAZVOJ

DIGITALNI MARKETING

>