fbpx

Digitalni marketing za samostojne podjetnike

SPLETNI TEČAJ

Kako zečeti, preživeti in uspeti v digitalnem svetu?
Kako prodajati svoje znanje, storitve in produkte preko spleta?

Poslovni model

ABC digitalni marketing

Uspešni poslovni modeli temeljijo na treh temeljnih procesih. Spletna stran posameznika ali podjetja je temeljna platforma za uspeh. Digitalni in vsebinski marketing sta neizogibna.

Preverjen načrt

ABC metoda

Katere aktivnosti so nujne za izvajanje treh temeljnih procesov? Kako in kje začeti graditi svoj poslovni model?Katera orodja potebujemo za vsebinski in digitalni marketing?

Praktične veščine 

ABC matrika

Marketing 101 = trg + sporočilo + ponudba. Kako razvijati nujne vsebine za vaš poslovni model?Kako praktično vzpostaviti marketinško prodajni lijak?

Sami zgradite svoj edenistven poslovni model za pridobivanje in zadrževanje kupcev.

Ključ do uspeha?


Ko boste razumeli temeljne ali univerzalne procese digitalnega in vsebinskega marketinga, boste lahko z ABC metodo sami zgradili svoj poslovni model. Postanite mojstri digitalnega in vsebinskega marketinga. Uresničite svoje osebne in poslovne cilje.

Imate poslovni model?

Imate preverjen načrt?

Imate znanje in veščine?

Veliko podjetnikov caplja na mestu in se ne razvija ... propade v prvih letih poslovanja! Veliko sposobnih ljudi nikoli ne začne poslovne poti in ne uresniči svoje poslovne ideje! 

Zakaj? Razlogi so lahko različni. Veliko ljudi, ki so zelo strokovni in želijo pomagati drugim s svojim znanjem, storitvami in produkti, nikoli ni imelo priložnost prodobiti temeljna znanja in veščine na področjih marketinga, vsebinskega marketinga, digitalnega marketinga itd. Ali se prepoznate v naslednjih opisih?

Preobremenjenost

Na strani ponudbe obstaja ogromno informacij, programov, strategij in gurujev, ki ponujajo instant rešitve ali pa posamično marketinško orodje ponujajo kot rešitev za celoten poslovni model. Večina ponudbe je namenjena podjetnikom, ki že imajo razvit model in ga želijo nadgraditi. Zelo malo je ponudbe za začetnike v smislu od ničle do uspešnega poslovnega modela.

Čas učenja

Poskusi in napake? Učenje različnih tehničnih orodij je zamudno. Prav tako veliko časa vzame testiranje različnih variant poslovnih procesov. Če ni konkretnih rezultatov v doglednem času, pade motivacija za nadaljevanje. Če se želimo sami naučiti uporabljati ralične strategije, taktike in orodja, se lahko učimo v nedogled. 

Stroški

Veliko denarja porabimo za različne programe izobraževanj in usposabljanj. Tehnične rešitve veliko stanejo. Mesečne ali letne članarine niso poceni. Največja stroška sta prosti čas in delo, ki ga vložimo v razvijanje svojega poslovnega modela za uresničitev poslovne ideje. Če ni rezultatov, se nas loteva obup.

Vem kako je, ko nimaš poslovnega modela...preverjenega načrta...ustreznega znanja in veščin... 

Moja zgodba

Digitalni in vsebinski marketing sem začel spoznavati že pred desetimi leti. Prva ambicija je bila imeti svojo spletno stran in pisati blog objave o temah, ki me veselijo. Ker to ni bila prioriteta, sem kar nekaj let porabil za izbiranje Word Press teme za spletno stran, logotip, barve, fonte itd... paraliza zaradi analize. :-)

Bolj aktiven sem postal, ko se je začela pandemija in je večina področij bila prisiljena na prehod na "digitalno" in "splet". Ob navdušenju je zelo hitro sledilo vse, kar sem navedel zgoraj... preobremenjenost, zmeda, čas učenja, porabljen denar za programe, orodja, nasvete itd.

V letih od 2020 do 2022 sem doživljal vzpone in padce volje, motivacije, navdušenja, obupa in še bi lahko našteval. Ampak, če si trmast in ciljno usmerjen, se vsi napori obrestujejo. Na podlagi vsega naštetega sem sam modeliral univerzalne procese, zgradil svoj poslovni model, po načrtu povezal temeljne elemente vsebinskega in digitalnega marketinga... in začel razvijati in prodajati spletne tečaje. 

Če zdaj berete te vrstice, mi je verjetno uspelo vzbuditi vaš interes za spletni tečaj, v katerem predstavljam svojo pot... model... načrt... znanje. 

dr. Džemal Durić

Digitalni marketing za podjetnike začetnike

SPLETNI TEČAJ

Spletni tečaj ponuja razumevanje osnovnih procesov uspešnega poslovnega modela, praktične napotke za razvoj lastnega modela ter predloge za razvijanje veščin, ki jih za to potrebujemo.

ABC  pristop

ABC digitalni marketing

POSLOVNI MODEL

Zakaj sta digitalni in vsebinski marketing pomembna v katerem koli poslovnem modelu? Ali potrebujemo spletno stran? Kateri procesi so značilni za uspešen poslovni model?

ABC metoda

PREVERJEN NAČRT

Kateri elementi sestavljajo tri osnovne procese in kako jih sami razvijemo? Kaj mora vsebovati vsebinski marketing, ki podpira aktivnosti digitalnega marketinga?

ABC matrika

PRAKTIČNE VEŠČINE

Katera znanja in veščine potrebujemo, če sami izvajamo vsebinski in digitalni marketing? Kaj lahko naredimo sami in kaj lahko prepustimo drugim?

Moduli spletnega tečaja

Vsak modul je sestavljen iz vsebin - učnih enot, ki vsebujejo video lekcije.

1. DIGITALNI MARKETING

 • Osnovni koncepti: digitalni in vsebinski marketing
 • Ali potrebujemo spletno stran?
 • Procesi na strani povpraševanja in ponudbe

2. ABC METODA

 • Uvod
 • A - OBISKOVALCI
 • B - POTENCIALI
 • C - KUPCI
 • ABC marketing

3. KJE IN KAKO ZAČETI

 • Elementi celovitega poslovnega modela
 • Orodja za vsebinski marketing

4. ZNANJE IN VEŠČINE

 • Uvod
 • Marketing 101
 • Vsebinski marketing
 • Digitalni marketing

Nakup spletnega tečaja je enostaven

1 spletni nakup

Kliknite gub "kupite spletni tečaj", vnesite podatke za izdajo računa, elektronski naslov za dostavo povezave do spletne učilnice in zaključite nakup.

2 REGISTRACIJA V SPLETNI UČILNICI

Po elektronski pošti boste prejeli račun, podatke za registracijo in povezavo do spletne učilnice.

3 NEOMEJEN DOSTOP DO PROGRAMA

Vsi registrirani uporabniki oziroma naročniki imajo dostop do kupljenih programov in do vseh brezplačnih programov v spletni učilnici.

Bonus

Z nakupom tega spletnega tečaja boste prodobili dostop tudi do naslednjih programov.

VEŠČINE PREZENTIRANJA - 9 KORAKOV DO SAMOZAVESTNEGA IN PREPRIČLJIVEGA JAVNEGA NASTOPANJA

Premium program v vrednosti 97,00 EUR.  Celovit sitem razvijanja veščin prezentiranja in javnega nastopanja. 

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni neomejen dostop?

Neomejen dostop pomeni trajni dostop do vsebin v spletni učilnici. Dostop se lahko prekine v primeru, da podjetnik preneha z izvajanjem poslovne dejavnosti. V takšnem primeru se lahko zagotovi dostop do mesta, kjer so vsebine shranjene in omogoči neposreden prenos vsebin.

ali je nujen spletni nakup programa?

Poslovni model je namenjen spletnemu nakupovanju spletnih vsebin. Možni so tudi drugi načini nakupa (na podlagi izstavljenega računa, količinski popusti za podjeta itd.). Pošljite povpraševanje ali predlog na moj elektronski naslov.

zakaj je potrebna registracija in vpis?

Registracija in vpis sta potrebna zaradi tehničnih zahtev spletne strani in spletne učilnice. Vsi posredovani podatki so varovani skladno z zakonodajnimi zahtevami (GDPR), politiko poslovanja in politiko varovanja podatkov.

Povzetek ponudbe

Z nakupom pridobite:

SPLETNI TEČAJ - neomejen dostop do 27 videoposnetkov

Video posnetki so kratki in ciljno naravnani. Vsebujejo tudi "video kazalo" preko katerega lahko hitro pregledate in izberete vsebine, ki vas zanimajo.

Dostop do premiUm programa - VEŠČINE PREZENTIRANJA

Bonus program vsebuje gradivo, ki je pegledno, vsebuje kazalo, vsebine, hitre povezave do modulov: povezave in QR kode za hitrejši dostop do video vsebin.

DOstop do VSEH BREZPLAČNIH PROGAMOV IN VSEBIN

Z nakupom spletnega programa in registracijo na spletni strani avtomatično pridobite dostop do vseh brezplačnih programov - že pripravljenih in tistih, ki bodo še pripravljeni.

E-OBVEŠČANJE O POPUSTIH IN PROMOCIJAH

Novi spletni tečaji bodo vedno najprej ponujeni kupcem, ki so že registrirani. Tudi enkratne promocije bodo najprej ponujene že obstoječim kupcem. Redne e-novičke bodo enkrat ali dvakrat mesečno. Kadarkoli se lahko odjavite od prejemanja e-novičk.

Kupite spletni tečaj in...

sami zgradite svoj edenistven poslovni model za pridobivanje in zadrževanje kupcev.

Kodo kupona vnesite v polje Ali imate kodo kupona preden kliknete gumb Zaključi plačilo!
>